Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اصلاحات نقل و انتقال فرهنگیان گفت: پیش‌بینی ۵۰ هزار بازنشستگی معلمان را پس از اجرای رتبه‌بندی داریم همچنین بیمه طلایی فرهنگیان احیا خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صادق ستاری‌فرد امروز در نشست خبری خود  اظهار کرد: مطالباتی که اخیراً از سوی معلمان شنیده شد به حق است و یکی از مطالبات آنها استخدامی بود که بخش زیادی از آن انجام شد و بخشی هم در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری‌فرد با اشاره به طرح مطالبه رتبه‌بندی از سوی معلمان گفت: در اسفند سال 99 لایحه‌ای برای مجلس ارسال شد که مشخص کرد رتبه‌بندی باید سهمیه‌بندی شود و 10 درصد آنها به رتبه 4 می‌رسیدند، این لایحه نیاز به کار کارشناسی مفصلی داشت و پیش‌بینی کرده بود رتبه‌بندی در سه سال اجرا شود و برای این سه سال، 20 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته بودند؛ در این لایحه، معلمان مدارس استثنایی خارج شده بودند یا معلمانی که در سمت‌های اداری فعالیت دارند؛ چنین لایحه‌ پر از اشکالی، یک سال زمان برد تا در مجلس اصلاح شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: اساساً لایحه‌ای تنظیم شده بود تا فرایند را فرسایشی کند اما با تلاش مجلس و دولت جدید، اشکالات رفع و سهمیه‌بندی معلمان حذف شد، در راستای اجرای عدالت و توجه به معلمان مناطق محروم و مدارس استثنایی، امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شد.

ستاری فرد با اشاره به اینکه 38 هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای رتبه‌بندی در نظر گرفته شد، متذکر شد: آموزش و پرورش باید ظرف یک ماه آیین‌نامه اجرایی این قانون را تدوین و در اختیار هیئت وزیران قرار می‌داد و سعی شد منطبق بر قانون و نیازهای معلمان تدوین شود والبته امکان تعدیل و اصلاح آن در هیئت وزیران وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه حذف نومعلمان در لایحه رتبه‌بندی بود و با همراهی مجلس این موضوع دیگر در آیین‌نامه نیست و تمام معلمان مشمول می‌شوند و شرط سنوات از رتبه‌بندی حذف شد، گفت: داشتن سنوات 15 و 21 سال برای کسب رتبه دانشیار و استادیار وجود دارد همچنین نیروهای اداری که معلم هستند و از بین 38 هزار نیروی اداری، 35 هزار نفر معلم هستند، مشمول رتبه‌بندی می‌شوند اما افرادی که اداری استخدام شده‌اند، خیر البته وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که آنها هم مشمول شوند.

بسته امنیت غذایی دانش‌آموزان محروم از مهر امسال

 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای اصل 30 قانون اساسی متذکر شد: قانون اصلاح  تاسیس مدارس غیردولتی در نوبت رسیدگی در صحن علنی قرار دارد و برخی حواشی و چالش‌هایی که پیرامون این موضوع مطرح می‌شود  را رفع می‌کنیم؛ در عین حال تقویت مدارس دولتی عادی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است و با همراهی مجلس و آموزش و پرورش 1150 میلیارد تومان برای توزیع شیر و تغذیه رایگان دانش‌آموزان مناطق محروم تخصیص یافت و از مهر امسال بسته امنیت غذایی برای دانش‌آموزان مناطق محروم و حاشیه شهرها اجرا می‌شود.

امتیازات برای معلمان نمونه

ستاری فرد ادامه داد: معلمانی که به عنوان معلمان برتر انتخاب شوند، امتیازاتی در نمره ارزشیابی سالانه، ارتقا به مرتبه بالاتر و احکام آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی درباره دانش‌آموزان غایب گفت: سه دسته از دانش‌آموزان برای حفظ سلامت می‌توانند در کلاس‌های درس حضور نداشته باشند، دانش‌آموزان مبتلا به بیماری زمینه‌ای، مبتلا به کرونا و دارای علائم بیماری؛ البته 6 درصد از دانش‌آموزان که غایب هستند، ثابت نیستند و متغییر هستند همچنین هیچ دانش‌آموزی از تحصیل و ارزشیابی پایان سال محروم نمی‌ماند و محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دارای بیماری زمینه‌ای از طریق بستر شاد در ساعات غیرآموزشی در  اختیار قرار می‌گیرد‌

پیش‌بینی 50 هزار بازنشسته با اجرای رتبه‌بندی معلمان

 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره افزایش موج بازنشستگی معلمان با اجرای رتبه‌بندی گفت: این موضوع نکته درستی است البته مجلس برای سال 1401 مصوبه‌ای داشت تا فرهنگیان بتوانند تا 65 سالگی ادامه فعالیت بدهند، پیش‌بینی می‌شود 50 هزار نفر از معلمان بازنشسته شوند البته تلاش می‌کنیم با جلب نظر معلمان بتوانیم از این ظرفیت قانونی استفاده کنیم همچنین مشوق‌هایی برای تاخیر بازنشستگی فرهنگیان داریم از جمله اینکه حق‌التدریس معلمان به صورت ماهانه پرداخت شود.

ستاری فرد درباره حذف نقل و انتقال اضطراری بیان کرد: دانش‌آموزان مناطق محروم حق دارند از معلمان با کیفیت بهره‌مند شوند و طبق تعهدی که معلمان در بدو خدمت دارند و به ثبت رسمی می‌رسد، معلمان ماده 28  باید 10 سال و دانشجو معلمان، دو برابر مدت تحصیل در محل خدمت حضور داشته باشند اما بعد از مدتی تقاضای نقل و انتقال دارند و باید بین حق دانش‌آموز و معلم تعادل ایجاد شود؛ معلمی که خود، فرزند یا همشرش مبتلا به بیماری صعب‌العلاج یا خاص باشند، استثنا هستند.

اصلاحات نقل و انتقال فرهنگیان 

 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تغییرات آیین‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان عنوان کرد: سعی کردیم آیین‌نامه، خانواده‌محور تدوین شود؛ اگر معلمی احساس خوبی نسبت به آموزش و پرورش داشته باشد به نفع ماست. بخشی از نارضایتی‌ها ممکن است به همین نقل و انتقال بازگردد؛ آیین‌‌نامه اولیه مورد اعتراض قرار گرفت که تلاش شد آیین‌نامه مجدد بازنگری شود و چند تغییر جدی داشت؛ نقل و انتقال درون استانی به خود استان‌ها تفویض شد. 

ستاری‌فرد افزود: برای انتقال برون‌استانی نیز چند اتفاق افتاد؛ نخست آنکه شرط سنوات کاهش یافت و انتقال دائم منوط به انجام تعهد خدمت شد؛ برای انتقال موقت هم دارا بودن دو سال سابقه تجربی به عنوان شرط مطرح شد؛ استثنائاتی پیش‌بینی شده که نخست انتقال زوجین فرهنگی است که انتقال به محل خدمت همسر از شمول دوبند بالا به کلی حذف شد و آنها که همسرشان شاغل نیروی نظامی و انتظامی یا جانباز هستند و گروه بعدی کسانی که در سال 1400 ازدواج کرده و صاحب فرزند شده‌اند، انتقالشان تسهیل شد که بتوانند بهتر به امور خانواده برسند؛ همکارانی که خودشان همسر یا فرزند مبتلا به بیماری خاص و صعب‌العلاج هستند نیز جزو استثنائات هستند.

152 هزار کمبود نیرو برای مهر 1401

وی درباره کمبود نیروی انسانی گفت: 152 هزار نفر نیرو برای سال تحصیلی جدید کمبود داریم البته 34 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند و چاره‌ای نداریم که دوره بازآموزی آنها را در تابستان و طول سال تحصیلی داشته باشیم همچنین 25 هزار نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را داریم و تلاش می‌کنیم از ظرفیت این دانشگاه بیشتر استفاده کنیم؛ پیشنهاداتی مطرح و در حال بررسی است؛ بازنشستگی معلمان را می‌توانیم تا 65 سالگی به تاخیر بیندازیم و برای هر معلم بازنشسته تا سقف 60 ساعت در ماه حق‌التدریس تعیین کنیم.

 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره بیمه طلایی فرهنگیان تصریح کرد: عقد قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان در دست بررسی است و جزئیات آن به‌زودی اعلام خواهد شد و بیمه طلایی فرهنگیان قرار است احیا شود.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای رتبه بندی نقل و انتقال دانش آموزان مناطق محروم آیین نامه ستاری فرد هزار نفر پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از اجرای ایده شناسایی و معرفی رسانه‌ای معلمان فداکار برای نخستین‌بار در آموزش و پرورش اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا ابراهیمی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب حامی‌ترین عزیز برای آموزش و پرورش است و در فرمایش‌های متعدد از جمله دیدار اخیر با معلمان، نکات مبسوط و کاربردی را بیان کردند.

وی افزود: ایشان فرمودند همه جامعه مکلف هستند که از معلم و آموزش و پرورش حمایت کنند، زیرا حال جامعه بستگی به حال مدرسه دارد؛ مدرسه امروز نماد آینده جامعه است و نبض جامعه به دست آموزش و پرورش و مدارس زده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه عملکرد برخی مسئولان در این حوزه بسیار مهم است، تصریح کرد: اشتباهی که در بعضی ادارات و سازمان‌ها صورت می‌گیرد، نگاه به آموزش و پرورش همچون یک اداره دیگر است، رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند این تصور اشتباه است.

وی ادامه داد: اگر نگاه به آموزش و پرورش اولویت اول باشد، به لطف خداوند، مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات فرهنگ‌ساز در حوزه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح سپاس معلم در دو سال اخیر در آموزش و پرورش استان اصفهان اجرا شد؛ این طرح به پیشنهاد ما به صورت ملی در حال اجراست و براساس آن سایر نهادها و ادارات به محوریت فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها در مدارس حضور یافته و جلسات تجلیل توسط آن‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به بعضی فعالیت‌های انجام شده در آموزش و پرورش افزود: رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به این حوزه دارد، به‌طوری که شورای عالی آموزش و پرورش که ۱۰ سال بدون حضور رئیس جمهور برگزار می‌شد، در دو سال اخیر با حضور رئیس جمهور تشکیل و تصمیم‌های خوبی در آن اتخاذ می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از خروجی‌های این جلسات، اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان بود که با رفع بسیاری از اشکالات آغاز خوبی در این زمینه داشتیم و دیگر خروجی این جلسات نیز استخدام نیروهای جدید بود که در دو سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نیروی تازه نفس با نگاه ویژه به کیفیت آموزش و گزینش وارد آموزش و پرورش شدند.

وی با اشاره به افزایش ورودی دانشگاه فرهنگیان در دو سال اخیر گفت: کاهش چشمگیر ورودی‌ها در سایه بی‌توجهی به دانشگاه فرهنگیان موجب ایجاد ابر چالش برای آموزش و پرورش شده بود که با تلاش‌های صورت گرفته عدد پایه به ۲۵ هزار نفر و سال جاری به ۳۰ هزار نفر رسید.

ابراهیمی با اشاره به تجلیل از معلمان فداکار اظهار کرد: در پی یک ایده استانی، هزاران نفر از معلمانی که از منظر دانش‌آموز و خانواده‌ها، فداکاری شاخصی داشتند، برا ساس یک فراخوان به ما معرفی شدند؛ به عنوان مثال معلمی داریم که ۱۵۴۰ کودک کار را به عرصه تعلیم و تربیت بازگردانده و این دانش آموزان امروز جزو فارغ التحصیلان موفق هستند که در همین راستا از تعدادی از این معلمان شاخص به نمایندگی از هزاران نفر، تجلیل خواهیم کرد.

کد خبر 750676

دیگر خبرها

  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌