Web Analytics Made Easy - Statcounter

قنبرعلی خوش آینه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر این اساس با بازنشستگی چهار هزار و ۳۰۰ نفر از نیروها، خلاء بزرگی در حوزه نیروی آموزشی ایجاد می شود که باید از هم اکنون برای جایگزینی آنان برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به بازنشسته شدن ۴۵۰ نیروی استان در سال جاری، از اقدامات استان در سال های اخیر برای جذب نیروی انسانی خبر داد و گفت: امسال ۳۴ نفر از طریق ماده ۲۸ و تربیت معلم و ۶۰ نفر نیز از نیروهای حق التدریس جذب آموزش و پرورش شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خراسان شمالی ۱.۴ درصد جمعیت فرهنگیان و دانش‌آموزان کشور را دارد، افزود: سالانه ۲.۵ تا ۳ درصد نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش استان از طریق دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ جذب می شوند که رقم قابل اعتنایی است.
خوش آینه در عین حال مشکلات این استان در حوزه کمبود معلم را کمتر از کشور دانست و اظهار داشت: علیرغم کمبود معلم و نیاز شدید به جذب نیرو در دیگر استانها، در این استان ما تنها ۲۵۰ معلم کم داریم که کمبود شدیدی نیست و امسال با نقل و انتقال نیروها و جذب نیروهای جدید این رقم را به ۱۷۰ نفر رسانده و با پیگیری برای دریافت مجوز به کارگیری نیروی حق التدریس، تلاش داریم تا آن را به زیر ۱۰۰ نفر برسانیم.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: با توجه به پراکنش بالای روستایی در این استان، برای داشتن کادر آموزشی کمبودها باید از طریق برقراری نوبت دوم، به کارگیری نیروهای حق التدریس و معلمان تمام وقت جبران شود که به مجلس پیشنهاد داده شده نیاز این دستگاه فعلا از طریق نیروی حق التدریس آزاد برطرف شود چون برای استخدام رسمی بودجه ای نداریم.

خوش آینه با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری در بحث نیروی انسانی چالش جدی نداریم، افزود: برای سال های آینده باید جدی تر وارد عمل شد تا کمبودها جبران شود چرا که بیشترین کمبود معلم در استان مربوط به مقطع ابتدایی است که در سال ۹۱ با اضافه کردن پایه ششم، سازوکاری برای تامین نیروی انسانی آن دیده نشد.

خراسان شمالی از نظر پراکندگی روستایی، رتبه سوم کشور را دارد به طوری که در این استان حدود ۲۵۰ کلاس در متوسطه اول، ۱۰۰ کلاس در متوسطه دوم و ۷۰ کلاس در دوره ابتدایی زیر نرم است، همچنین پنج باب مدرسه یک نفره و ۱۵۰ مدرسه زیر پنج نفره در استان دایر است که این مدارس سبب افزایش نیروبری در آموزش و پرورش شده است.

اکنون ۱۶۵ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار معلم مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها مدارس خراسان شمالی تربیت معلم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس خراسان شمالی تربیت معلم دانش آموزان مدارس خراسان شمالی تربیت معلم دانش آموزان آموزش و پرورش نیروی انسانی خراسان شمالی حق التدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سومین گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب در اراک برگزار شد.

در این گردهمایی که با عنوان «یاد یاران» برگزار شد، همسنگران و رزمندگان دوران هشت سال حماسه و ایثار به بازخوانی و روایتگری خاطرات این دوره پرداختند.

سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله گفت: در گردهمایی رزمندگانی از استان‌های زنجان، قزوین، قم، سمنان، تهران، یزد، مازندران و استان مرکزی حضور داشتند که علاوه بر دیدار دورهمی وقایع، اتفاقات و خاطرات دفاع مقدس را بازگو و آن را به عنوان یک گنجینه ثبت و ضبط می‌کنند تا به نسل آینده انتقال دهند.

یار محمدی جزو ادوار مسئولان پرسنلی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب هم گفت: رزمندگانی که در این دورهمی حضور دارند، واحد پرسنلی لشکر علی ابن ابی طالب در بحث مدیریت منابع انسانی هستند که هم گزینش و استخدام و هم به کارگیری همه خدمات تا بعد از پایان خدمت که در عضویت‌های مختلف مسئولیت داشتند و این‌ها جوان‌هایی بودند که تقریبا تا پایان سال ۶۷ نیروی انسانی در لشکر را مدیریت کردند.

یار محمدی با عنوان اینکه این گردهمایی دوسالانه در استان‌های مختلف که در تشکیل لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب نقش داشتند برگزار می‌شود، افزود: ما در این برنامه علاوه بر یادآوری دوران دفاع مقدس به دنبال تدوین عملکرد واحد پرسنلی لشکر در دوران دفاع مقدس هستیم.

در پایان از خانواده شهدای واحد پرسنلی نیز تجلیل شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب